13 Μαρ 2017
Μάρτιος 13, 2017

Επίσκεψη του 1ου ΕΠΑΛ Σίνδου, Θεσσαλονίκης

Μάρτιος 13, 2017 0 Comment

Πριν ένα μήνα η ΖΕΗ δέχθηκε ένα αίτημα από το 1ο ΕΠΑΛ Σίνδου, Θεσσαλονίκης, να επισκεφθούν το σωματείο μας και να ενημερωθούν για το έργο μας. Την Παρασκευή, αφού διένυσαν 496 χιλιόμετρα, υποδεχθήκαμε τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς που συνόδευαν τα παιδιά.
Οι μαθητές έβγαλαν βόλτα στον Υμηττό κάποιους από τους αδέσποτους σκύλους που περθάλπει και φιλοξενεί η ΖΕΗ και ενημερώθηκαν για το έργο του Σωματείου μας. Αργότερα εθελόντριες της ΖΕΗ έκαναν παρουσίαση στα παιδιά σχετικά με τη νομοθεσία, τις υποχρεώσεις των κηδεμόνων κατοικιδίων, τα puppy mills και την αιχμαλωσία άγριων ζώων στο αμφιθέατρο του Ειδικού Σχολείου Ηλιούπολης. Ήταν τιμή μας να υποδεχθούμε τους μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Σίνδου και να τους ενημερώσουμε.

Ευχαριστούμε θερμά την Διευθύντρια του σχολείου Κα Σαβίδου που επιμελήθηκε και υλοποίησε την επίσκεψη αυτή καθώς και τους υπόλοιπους εκπαιδευτικούς που συνόδευσαν τους μαθητές. Η παιδεία αρχίζει από την οικογένεια και τελειώνει με την εκπαίδευση στα σχολεία. Φωτισμένοι εκπαιδευτικοί όπως η Κα Σαβίδου είναι αυτοί που μεταλαμπαδεύουν στους αυριανούς πολίτες, αρχές και ιδανικά όπως η προστασία του περιβάλλοντος και η προστασία των ζώων.
Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Ηλιούπολης και κυρίως τον Αντιδήμαρχο κ.Κ. Καλούδη που μας παραχώρησαν το αμφίθεατρο του Ειδικού Σχολείου ώστε να πραγματοποιήσουμε την εκδήλωση αυτή.
Ελπίζουμε ότι και άλλα σχολεία θα ακολουθήσουν το παράδειγμα του 1ου ΕΠΑΛ Σίνδου.

ΖΩΟΦΙΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΑΡ. ΕΓΚ. ΠΡ. 5194/1997

Η σελίδα μας στο facebook:  https://www.facebook.com/zeil.gr/